Ούτε τζακούζι, ούτε κήπος, πλέον δεν ζουν στη χλιδή: 13 φωτο από το νέο σπίτι Ιωάννας Τούνη–Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν πρόσφατα να μετακομίσουν σε καινούργιο σπίτι.

Το ζευγάρι πέρασε το τριήμερο τακτοποιώντας τα πράγματα που ήρθαν σε κούτες.

Άλλες φορές σε απόγνωση και άλλες με καλύτερη διάθεση για τη νέα τους αρχή, το ζευγάρι μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες και μας άφησαν να ρίξουμε μια ματιά στους χώρους που διαθέτει το νέο τους σπίτι.

Το νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μπορεί να μην έχουν πια τζακούζι και πολλά φυτά στους εξωτερικούς χώρους, αλλά η 29χρονη ifluencer θα το διακοσμήσει με το γούστο της. Προς το παρόν το σπίτι είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, αν και τα περισσότερα πράγματά τους έχουν τακτοποιηθεί.

Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε λευκό χρώμα, το ξύλο κυριαρχεί στην κουζίνα, ενώ τα ξύλινα «νερά» στο πάτωμα δημιουργούν μια ζεστασιά στον χώρο. Το διαμέρισμα της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου διαθέτει ακόμα μεγάλα μπαλκόνι, ενώ στους διαδρόμους έχουν τοποθετηθεί μεγάλοι pop art πίνακες.

«Η βάση μας είναι στην Αθήνα»

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και για την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη που διανύουν συνεχώς. «Είμαι και εδώ και Θεσσαλονίκη. Τους πρώτους 2 μήνες έκατσα εδώ, δεν ήμουν σε θέση με την καισαρική να πηγαινοέρχομαι, ή να κάνω κάτι. Πηγαινοέρχομαι πλέον γιατί έχω στη Θεσσαλονίκη και την εταιρεία με τα ρούχα και χρειάζεται να βγάζουμε σχέδια, διορθώσεις. Κάθε 10 μέρες πηγαίνω πάνω και κάθομαι περίπου ένα 4ήμερο, όσο μπορώ. Η βάση μας θα είναι εδώ Αθήνα γιατί είναι εδώ ο μπαμπάς μας, χωρίς την κολόνα του σπιτιού μας δε γίνεται!», είπε η influencer.