Αυτή είναι η αιτία θανάτου του γνωστού DJ στη Μύκονο

Η Μύκονος το νησί που αγάπησε και δούλεψε ήταν αυτό που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο γνωστός και έμπειρος DJ προδόθηκε από την καρδιά του…

Η Μύκονος στο επίκεντρο για τον θάνατο γνωστού DJ που είχε πάει στο νησί και φέτος για να εργαστεί. Ήταν εδώ και χρόνια περιζήτητος καθώς οι επιλογές του «έφερναν» κόσμο στα καταστήματα που εργαζόταν. Ο άτυχος άντρας κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ήταν όμως αργά. Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο DJ έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής 30 Απριλίου του 2023. Eξαίρετο παιδί όπως έλεγαν φίλοι και συνάδελφοι, μοναδικός στη δουλειά του, με μεγάλη καρδιά που όμως έμελλε να τον προδώσει.

Ο ίδιος με τις μουσικές επιλογές του, «έντυσε» τα βράδια πολλών μαγαζιών στις Κυκλάδες: Μύκονος, Άνδρος και Σαντορίνη για περισσότερα από 20 χρόνια. Η μοίρα του έπαιξε αυτή τη φορά ένα άσχημο παιχνίδι στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Μυκόνου, στο οποίο επέστρεψε για να εργαστεί της σεζόν.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, οι φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τη συντριβή τους για τον αδόκητο χαμό του, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του και το πόσο θα τους λείψει το χαμόγελό και η δουλειά του. Μόνο όμορφες στιγμές θα έχουν να από εκείνον.