27 Ιουνίου 2022

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σίσσυ Φειδά μετά το περιστατικό -Τι αποκαλύπτει η ίδια

Οι στιγμές δεν μπορούν να φύγουν από το μυαλό της! Σάλος έχει ξεσπάσει με πρωταγωνίστρια τη Σίσσυ Φειδά και τον δικαστικό επιμελητή, με αφορμή τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει χρέη προς το δημόσιο.

Η interior designer βρέθηκε σήμερα στην πρεμιέρα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και μίλησε δημόσια για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ίδια, τα χρέη της προς το δημόσιο και τον ξυλοδαρμό δικαστικού επιμελητή από τον σύζυγο της, Γιώργο Ανδρίτσο.

Η ίδια περιέγραψε αρχικά εν συντομία όλα όσα έχουν συμβεί αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος και αυτό πληρώνω». Η interior designer εξήγησε για τη συμμετοχή της σε επιχείρηση το 2009.
«Είχα συμπάθεια από τον κόσμο και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να συνεργαστώ. Το λάθος μου είναι ότι μπήκα σε ένα χώρο που δεν ήξερα και δεν είχα ανθρώπους να με συμβουλεύσουν», επεσήμανε για τον τρόπο που ενεπλάκη.

Σε σχέση με τα ποσά που έχουν ακουστεί πως χρωστά, η Σίσσυ Φειδά ξέσπασε λέγοντας: «Δεν χρωστάω 450.000 Ζήνα μου!», ενώ στη συνέχεια εξήγησε τον εκνευρισμό της με όσα έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί, χωρίς να ρωτηθεί η ίδια το οτιδήποτε.

Ενώ αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι οι περιγραφές της όλα όσα συνέβησαν τη βραδιά για την οποία έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά. «Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Το τελευταίο δίμηνο ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα καν να σταθώ. Με πάνε μία εβδομάδα πριν, εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μένω μέσα», αφηγήθηκε και εξήγησε πως στις οδηγίες που είχε δώσει ο γιατρός, η Σίσσυ Φειδά δεν θα έπρεπε να ταραχτεί.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Youweekly.gr