Αποκλειστικό: Πληροφορίες για επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τις ΗΠΑ να αναμένουν χτύπημα του Ιράν στο Ισραήλ εντός των επόμενων 24-48 ωρών.

Η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή για την οποία γίνεται λόγος τους τελευταίους μήνες και ιδίως μετά την κήρυξη του πολέμου του Ισραήλ στην Χεζμπολάχ, φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Πηγές του πολεμικού ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ετοιμότητα μεγάλων κρατών όπως ΗΠΑ, Κίνας, Ευρωπαϊκών χωρών, ενώ κάποιες ήδη φέρονται να έχουν ξεκινήσει τις συστάσεις για αποφυγή ταξιδιών στις γύρω περιοχές (Ισραήλ, Ιράν, Ιράκ κλπ).

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το σενάριο της άμεσης επίθεση από αέρως εντός των επόμενων 48 ωρών, αλλά και το σενάριο της σίγουρης επίθεσης Ιράν σε Ισραήλ, σε ακαθόριστο χρόνο, προκειμένου να υπάρξει ο απόλυτος αιφνιδιασμός.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες σχετικά με το σενάριο εμπλοκής του Ιράν στον πόλεμο του Ισραήλ, τότε μιλάμε για μια πολύ άσχημη εξέλιξη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ έχουν θέσει σε ετοιμότητα όλες τις βάσεις τους σε Συρία, Αίγυπτο, ΗΑΕ, ενώ έχει υπάρξει επικοινωνία του Υπουργείου Εξωτερικών με ομολόγους σε Ευρώπη, Κίνα, Μέση Ανατολή.

Στρατιωτικοί κύκλοι αναφέρουν ότι υψηλόβαθμοι Ιρανοί Στρατιωτικοί βρίσκονται ήδη στο Λίβανο και είναι σε επικοινωνία με ηγετικά στελέχη της Χεζμπολάχ.

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή, η οποία είμαι έτοιμη να σπάσει, με τις συνέπειες ενός τέτοιου σεναρίου να φαντάζουν εντελώς απρόβλεπτες.