23 Μαΐου 2022

Απίστευτη ιστορία: η τουρκική δικαιοσύνη ερευνά τα «γκόλουμ» του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»!

Αυτό κι αν είναι ασύλληπτο! Η τουρκική δικαιοσύνη ανέθεσε σε επιτροπή εμπειρογνωμόνων να αποφανθεί για το εάν ο Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να συγκριθεί με ένα «γκόλουμ» από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών!!!

 

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο γιατρός Μπιλγκίν Τσιφτσί θέλησε να κάνει μία αστεία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Ανέβασε δύο φωτογραφίες, η μία με ασυνήθιστη έκφραση του Ερντογάν με παραμορφωμένο το πρόσωπο και η άλλη με ένα «γκόλουμ» από την τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Ο Ερντογάν κατέθεσε μήνυση εναντίον του γιατρού, για «εξύβριση του αρχηγού του κράτους»!!!

Την υπόθεση ανέλαβαν οι δικαστές στο Αϊδίνι της νοτιοδυτικής Τουρκίας οι οποίοι αφού δήλωσαν άγνοια για την ύπαρξη της ταινίας, ανέθεσαν σε ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων – δύο ακαδημαϊκούς, δύο ψυχολόγους και έναν ειδικό του κινηματογράφου- να διερευνήσουν το θέμα και να απαντήσουν ένα όντως ο γιατρός υπέπεσε σε… αμάρτημα!

Η τελική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πάντως, η εισαγγελική πρόταση είναι καταπέλτης για τον γιατρό που κινδυνεύει με δύο χρόνια φυλάκιση!ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr