8 Δεκεμβρίου 2022

Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλιγουντ…

Η Sophia Coppola μιλά για την νέα της ταινία!! 

Το νέο της φίλμ «Somewhere» παρουσίασε η Sophia Coppola σε συνέντευξη στο διαδικτυακό περιοδικό Nowness. Η γλυκιά κόρη του Francis Ford Coppola μίλησε για τον τρόπο που διαλέγει σενάρια, για τον χαρακτήρα του Στήβεν Ντόρφ στην ταινία και για άλλα πολλά.
 «Χαμένοι στην Μετάφραση» αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Marc Jacobs (του οποίου είναι μούσα και του έχει σχεδιάσει τσάντες). Η μικροσκοπική σκηνοθέτιδα είναι λάτρεις της λεπτομέρειας.
Η ταινία που θα βγει σε μερικούς μήνες στους ελληνικούς κινηματογράφους, περιγράφει την ζωή ενός κάποτε διάσημου αστέρα που τώρα είναι άσημος, και πως η ζωή του διαταράσσεται όταν τον επισκέπτεται η κόρη του και χρειάζεται να ξαναεξετάσει την σχέση του αυτή.

Το Somewhere έχει κερδίσει ήδη τον Χρυσό Λέοντα στο φετινό φεστιβάλ ταινιών της Βενετίας και κολακευτικά σχόλια από μεγάλο μέρος του τύπου.

Με την κλασική πια οπτική γωνία της Coppola η αθωότητα των χαρακτήρων είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Η σκηνοθέτης είναι πλέον γνωστή από τις προηγούμενες ταινίες της “Αυτόχειρες Παρθένες” και