5 Οκτωβρίου 2022

Συγνώμη Λάζαρου σε ΠΑΟΚ

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος προχώρησε σε μία νέα ανακοίνωση, στην οποία ζητάει συγνώμη από τον ΠΑΟΚ για την ένταση που προκλήθηκε με τον Νίκο Σταυρόπουλο, μία κίνηση που δεν αποκλείει ακόμα και την παραμονή του στον «Δικέφαλο του Βορρά»

Συγκεκριμένα τονίζει: «Το Σάββατο μέσα σε ένα κλίμα έντασης που δημιουργούσαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χώρο μας και μέσα στην προσπάθεια μας να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, Έλληνες και ξένοι παίκτες μαζί μπροστά στα δίκαια αιτήματα μας οδηγήθηκα σε μία φραστική διένεξη με τον Ν.
 Σταυρόπουλο.

Δυστυχώς η ένταση των στιγμών ήταν τόσο μεγάλη που οι αντιδράσεις ήταν συναισθηματικά φορτισμένες και έδιναν συνέχεια σε μία κατάσταση που οδήγησε στην ανακοίνωση μου (η οποία συντάχθηκε την επομένη στο γήπεδο του Ελληνικού περιμένοντας την σύρραξη με τα Μ.Α.Τ) μέσα σε συνθήκες έντασης και προχειρότητας .

Η ανακοίνωση αυτή αν και εξέφραζε το συναίσθημα της στιγμής, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει βαθύ ρήγμα ανάμεσα σε μένα και στους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ που με στήριξαν και μου έδωσαν αμέριστα την αγάπη τους.
Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όλους αυτούς που πλήγωσα αλλά και αδίκησα επειδή πραγματικά σε όλο αυτό το διάστημα λειτουργήσαμε σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας εκτίμησης και αξιοπρέπειας. Λυπάμαι πραγματικά και για άλλη μια φορά ΣΥΓΓΝΩΜΗ».