4 Οκτωβρίου 2022

Επίθεση στην αποστολή του Ολ. Βόλου στο Ηράκλειο

Προπηλακισμό και λεκτική επίθεση από περίπου 150 άτομα στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου καταγγέλλει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωση της. 

Συγκεκριμένα, η επίθεση έλαβε χώρα έξω από το ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου και βρίσκεται η ομάδα του Σάκη Τσιώλη για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχεται η αποστολή της ομάδας, έξω από το ξενοδοχείο ΚΑPSIS στο κέντρο του Ηρακλείου. Περισσότεροι από 150 άτομα έχουν επιτεθεί σε παίκτες και τεχνικό τιμ, προπηλακίζοντας τους και βρίζοντας με ακατονόμαστες εκφράσεις, εικόνα απαράδεκτη το έτος 2010» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου προπονήθηκε τη Δευτέρα πρωί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και αναχώρησε το μεσημέρι για Θεσσαλονίκη, από όπου και ταξίδεψε αεροπορικώς για την Κρήτη.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Μπρέσκα, Ντολεζάι, Φρατζιπάνε, Κάστρο, Σέλεζι, Τόμας, Γκότοβος, Ζέρης, Καμπάνταης, Καπετάνος, Μητρόπουλος, Ρίκκα, Ρόκας, Σκάρος, Σολάκης και Ψυχογιός.

theplayer.gr