5 Αυγούστου 2021

Γ… εννάτε γιατί χανόμαστε!

ΕΤΟΣ 2030:
Έλληνες 8.000.000 ( 2 εκατομμύρια λιγότεροι από ό,τι είναι σήμερα).
Αλβανοί …16.000.000 (Τριπλάσιοι από ό,τι είναι σήμερα).
Τούρκοι 100.000.000 (σήμερα είναι 70 εκατομμύρια).
Αυτά τα εφιαλτικά νούμερα για το μέλλον της χώρας μας υπάρχουν σε μια επίσημη μελέτη της Ακαδημίας Αθηνών για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο ας δούμε τι είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε γάμο νεαρού ζευγαριού που παρευρέθηκε: «Εμείς λέμε τουλάχιστον 3 παιδιά, τα υπόλοιπα από τον Θεό. Σε 30 χρόνια το 60% του πληθυσμού θα είναι πάνω από 65 ετών. Αυτό για εμάς θα είναι μια καταστροφή…. Διότι η μεγαλύτερη δυναμική για την ανάπτυξη, αποτελεί ο νεανικός πληθυσμός».
Ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν έλλειψε να σχολιάσει την προπαγάνδα που «τρέχει στην Τουρκία» και που θέλει την υπογεννητικότητα να μπορεί να αντιμετωπιστεί με την λαθρομετανάστευση φυλών της Αμερικής και της Ασίας. Δίνοντας το στίγμα της διορατικότητας του, ο Ερντογάν στην ουσία φωτογραφίζει την λύση του προβλήματος της υπογεννητικότητας του τούρκικου λαού, ενώ για μια φορά ακόμα έρχεται στην επιφάνεια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χωρά μας.
Το newsbomb.gr επικοινώνησε με την Ακαδημία Αθηνών η οποία και έχει εκπονήσει μελέτη για το δημογραφικό θέμα της Ελλάδας.
Με δεδομένο ότι για να διατηρηθεί ο πληθυσμός σε σταθερά επίπεδα θα πρέπει σε κάθε γυναίκα να αντιστοιχούν 2.1 παιδιά, δηλαδή οι 100 γυναίκες να γεννούν 210 παιδιά, τα στοιχειά της Ακαδημίας αποκαλύπτουν:
Για το 2010 έχει υπολογιστεί ότι οι στρατεύσιμοι θα είναι οι μισοί περίπου από αυτούς που είχαμε στα μέσα της 10ετίας του 1950. Η έρευνα της Ακαδημία Αθηνών υπογραμμίζει ότι « ενώ η Ευρώπη λιώνει σαν το χιόνι στον ήλιο δημογραφικά, ο άραβο-μουσουλμανικός γίγαντας της Ασίας και της Αφρικής διπλασιάζεται κάθε 30 χρόνια».
Τα στοιχειά είναι άκρως ανησυχητικά για την Ελλάδα που γερνά με ταχείς ρυθμούς. Τα στοιχειά των μελετών για το μέλλον του ελληνικού έθνους πρέπει να κινητοποιήσουν το ελληνικό κράτος προς την κατεύθυνση έκτατων ευνοϊκών μέτρων για τις νέες αλλά και τις πολύτεκνες οικογένειες.

newsbomb.gr