9 Δεκεμβρίου 2021

Αγωγή κατά Καμμένου καταθέτει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αντιπρόεδρος Δ.Σ και αν. διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μετά την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Καμμένος από το βήμα της Βουλής, ο κ. Γιαννακόπουλος δηλώνει ότι προτίθεται να καταθέσει αγωγή προκειμένου να υπερασπιστεί την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψή του. Προσβλέπει δε σε άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Καμμένου, καθώς προτίθεται να υποβάλει και σχετική μήνυση.

Ο κ. Γιαννακόπουλος θα ζητήσει ποσό αποζημίωσης 10 εκατ. ευρώ, όχι –όπως τονίζει- για να γίνει πλουσιότερος, αλλά «για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.

Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.

Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο.

Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλω και σχετική μήνυση.

Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση «εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν», όπως είχε πει ο Αριστοτέλης…».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr