7 Φεβρουαρίου 2023

Συντετριμμένη η μητέρα της Έμμας: «Θέλω το παιδί μου πίσω-Είναι άδικο»

Συγκλονίζει η τραγική μητέρα για τον χαμό της κόρης της που παρασύρθηκε στο θάνατο από ασυνείδητο οδηγό στη Θεσσαλονίκη

Ανείπωτος πόνος αλλά και οργή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νεροκούρου Χανίων, όπου βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης Έμμας για να την αποχαιρετήσουν.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της νεαρής που για να πει το τελευταίο αντίο στην κόρη της ντύθηκε στα λευκά, θρηνώντας μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια την απώλεια ενός παιδιού με «καρδιά λιονταρίσια», όπως λένε.

Η 40χρονη μητέρα ραγίζει καρδιές μιλώντας στο STAR, με ένα μεγάλο «γιατί» να την βασανίζει και να ζητά σπαρακτικά το παιδί της πίσω:

«Εγώ το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω. Θέλω το παιδί μου πίσω. Είναι άδικο όλο αυτό. ‘Ενα τεράστιο γιατί. ‘Ενα παιδί γεμάτο όνειρα, ένα παιδί γεμάτο ενέργεια. Γιατί αυτός ο ασυνείδητος οδηγός να βρίσκεται μέσα σε αυτήν τη χώρα. Γιατί να είναι ελεύθερος, γιατί. Δε μου αρκεί να καταδικαστεί 15 χρόνια και να εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του και σε πέντε χρόνια να είναι έξω. Είναι πολύ λίγο» λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της 21χρονης

«Η Έμμα ήθελε να κάνει το καλό. Ηθελε να βοηθάει. Αυτό το παιδί είχε άστρο. Ήταν ένα παιδί φωτεινό» συμπλήρωσε η ίδια .

Μάλιστα μήνυμα στην οικογένεια της αδικοχαμένης νεαρής έστειλε και ο σύζυγος της 50χρονης γυναίκας που δέχτηκε το νεφρό της Έμμας: «Tα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχασαν το παιδί τους, ένα αγγελούδι 20 χρονών κορίτσι. Ένας ασυνείδητος οδηγός να το χτυπήσει και να το παρατήσει μέσα στον δρόμο…»

«Ένα αγγελούδι έφυγε κι άφησε πίσω του ζωή», είπε ο σύζυγος της 50χρονης, Θεόδωρος Γεωργίτσης.

Πηγή