26 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: «Έβαλε το χέρι μέσα από το μαγιό του 19χρονου»

«Είδα τον πάτερ στη θάλασσα, το είδα με τα μάτια μου», λέει μία ακόμη 18χρονη, προσθέτοντας τη δική της μαρτυρία στις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Μια 18χρονη μίλησε δημόσια και ανέφερε ότι έχει δει τον 19χρονο να παρενοχλείται σεξουαλικά από υψηλόβαθμο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου», καθώς εκείνος έβαλε το χέρι του μέσα στο μαγιό του νεαρού, μια φορά που είχαν πάει στη θάλασσα.

«Είδα τον πάτερ στη θάλασσα. Ο … να πιάνει τον … και να τον πετάει σαν παιχνίδι. Στο σημείο που τον έπιανε τού είχε βάλει το χέρι μέσα από το μαγιό. Το έχω δει με τα μάτια μου», είπε η 18χρονη Χριστίνα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο 19χρονος την πλησίασε κάποια στιγμή και της εξομολογήθηκε ό,τι συνέβη, όμως ζήτησε να μείνει μεταξύ τους και να μην μιλήσει πουθενά.

Παράλληλα, ανέφερε πως «ζητούσε από τον… άσχημα πράγματα. Να του βάλει και να του βγάλει τα παπούτσια, να του βάλει να φάει, να σηκώνει βαλίτσες. Μόνο ο…, κανένα άλλο παιδί. Τον 19χρονο τον έπαιρνε παντού μαζί του. Καλαμάτα, Χίο, Ήπειρο, σε όποιο ταξίδι πήγαινε ήταν κι ο 19χρονος».

Πηγή