29 Σεπτεμβρίου 2022

Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε διακινητή μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

Αλεξανδρούπολη: Ανεπιτυχώς επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πέντε μετανάστες.

Κινηματογραφική σύλληψη σε βάρος ενός αλλοδαπού που μετέφερε παράνομα μετανάστες πραγματοποίησαν οι Αστυνομικές Αρχές Ροδόπης. Ο διακινητής που μετέφερε με αυτοκίνητο Ι.Χ. πέντε μετανάστες οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα, επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει της σύλληψης, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Συγκεκριμένα την Τρίτη, στον οικισμό Γλυφάδας Ροδόπης, αστυνομικοί της Συνοριακής Φύλαξης Σαπών πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο εν λόγω όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα συνεχίζοντας τη διαδρομή του πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί, χωρίς να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες.

Ο διακινητής, που στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, επιχείρησε να διαφύγει πεζός αλλά συνελήφθη. Σημειώνεται πως την ίδια μέρα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού εντόπισαν και συνέλαβαν αλλοδαπό διακινητή διότι εντοπίστηκε σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού Κήπων Έβρου να έχει επιβιβάσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.


Πηγή