3 Δεκεμβρίου 2022

Mπεν Άφλεκ: Πώς ο 10χρονος γιος του τράκαρε μία Λαμποργκίνι

Ο γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε μία πολυτελή Λαμποργκίνι, την ώρα που ο πατέρας του και η αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονταν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονταν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες όταν ο 10χρονος Σάμιουελ έκανε μία μάλλον ακριβή… ζημιά. Ο διάσημος ηθοποιός άφησε τον γιο του να μπει στη θέση του οδηγού μίας πανάκριβης Λαμπορκγίνι.

Ο μικρός, γιός του Άφλεκ και την πρώην συζύγου του Τζένιφερ Γκάρνερ, έκανε όπισθεν και η Lamborghini Urus που νοικιάζεται στο ποσό των 1.475 δολαρίων την ημέρα, συγκρούστηκε ελαφρά με μια λευκή BMW. Ο Σάμιουελ βγήκε στη συνέχεια από το αυτοκίνητο και έλεγξε τα δύο αυτοκίνητα, σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφόρησε.

Ο Μπεν Άφλεκ έλεγξε επίσης για ζημιές και πήρε μια αγκαλιά το γιό του για να τον παρηγορήσει. Εκπρόσωπος του Άφλεκ δήλωσε στο «TMZ» ότι δεν υπήρξε καμία ζημιά, ενώ ένας υπάλληλος από την αντιπροσωπεία δήλωσε στη New York «Post» ότι τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης είναι πολύ στενά παρκαρισμένα μεταξύ τους.

«Όταν ο Σάμιουελ μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό έκανε μπρος-πίσω», είπε. «Έχουμε μικρό χώρο στάθμευσης και τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα το ένα στο άλλο. Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπήρξαν ζημιές», δήλωσε ο υπάλληλος. «Όλοι είναι εντάξει!» είπε.

«Φάνηκαν χαρούμενοι και συνέχισαν να περιηγούνται. Η αντιπροσωπεία θα τους υποδεχόταν και πάλι με μεγάλη χαρά. Ο Άφλεκ αγαπάει τα αυτοκίνητα. Ελπίζουμε να ξανάρθουν», είπε ο εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας των πολυτελών αυτοκινήτων. Ο εκπρόσωπος της Τζένιφερ Γκάρνερ αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα.


Πηγή