20 Οκτωβρίου 2021

Δίκη για βιτριόλι: Κυνική η Έφη Κακαράντζουλα – «Δεν σκέφτηκα ότι θα πεθάνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Δίκη για βιτριόλι: Ψυχρή, κυνική και με δικαιολογίες που προκαλούν αντιδράσεις, η Έφη Κακαράντζουλα στην απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020, με την κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα να μιλάει με απόλυτη ψυχρότητα και κυνισμό στην απολογία της κατά τη διάρκεια της δίκης.

Κάθε ατάκα της Κακαράντζουλα προκαλεί έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, με χαρακτηριστικότερη φράση της κατηγορούμενης εκείνη που ανέφερε πως δεν περίμενε ότι μπορούσε να σκοτώσει την αντίζηλό της!

«Μετά από κάποια εκπομπή που είδα στην τηλεόραση για επίθεση με βιτριόλι ως μέσο εκδίκησης μεταξύ γυναικών μου καρφώθηκε η ιδέα. Δεν σκέφτηκα ότι θα πεθάνει. Από τα ακούσματα που είχα δεν προτεινόταν σαν φονικό όπλο, μόνο ως μέσο εκδίκησης. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να καταπιεί. Δεν είμαι δολοφόνος ουδέποτε σκέφτηκα έτσι. Ήμουν υπάκουη στους νόμους και είχα ήρεμη ζωή» ανέφερε σχετικά με το πώς αποφάσισε την επίθεση η Κακαράντζουλα.

Η Έφη Κακαράντζουλα υποστήριξε ότι ήταν δύσκολο να βρει βιτριόλι και κατευθύνθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να το αναζητήσει.

«Είχα καταλάβει ότι ήταν δύσκολο. Βρήκα έναν πακιστανικής καταγωγής άνδρα έξω από ένα μαγαζί και μου είπε ότι θα το βρει. Σε τρεις μέρες δώσαμε ραντεβού και μου το έφερε. Τον ρώτησα αν μπορούσε να μου βρει κάποιον να μου κάνει μια δουλειά χωρίς να του πω λεπτομέρειες και θα πληρωθεί. Μου έδωσε το τηλέφωνο του Πακιστανού αλλά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω γιατί μιλούσε φαρσί. Όταν πήρα το υγρό το μετάγγισα σε ένα μεταλλικό ποτήρι, όχι 1 λίτρο γιατί θα χρειαζόμουν τεράστιο δοχείο και θα το έβλεπε η Ιωάννα. Ήταν 300 με 500ml με καπάκι μπλε ήταν»

Έφη Κακαράντζουλα για τη στιγμή της επίθεσης

«Κατέβηκα στο υπόγειο και την περίμενα. Αυτή στέκονταν στο ασανσέρ ακριβώς μπροστά. Ήμουν από το πλάι της, δεν είχα οπτική επαφή μαζί της. Όπως της το έριξα εκείνη γύρισε αριστερά και την πέτυχε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Έτρεξα, μπήκα στο ταξί, με άφησε σε ένα σημείο άσχετο να μη φαίνεται πού πηγαίνω και πήρα μετά άλλο ταξί»

Έφη Κακαράντζουλα για την ημέρα της σύλληψης

«Την θυμάμαι την ημέρα αυτή της σύλληψής μου, αλίμονο αν θα μπορούσα να την ξεχάσω. Δεν μου ζήτησαν αστυνομική ταυτότητα. Μου πήραν το κινητό από τα χέρια. Ο αστυνομικός που κατέθεσε εδώ δεν ήταν παρών στην σύλληψη, το διαψεύδω. Θυμάμαι τα άτομα πολύ καλά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή