27 Σεπτεμβρίου 2020

Γιατί συναντήθηκε ο Γεραπετρίτης με τον Νικολαϊδή;

Σειρά συναντήσεων με άτομα από τον χώρο του ποδοσφαίρου αναμένεται να έχει ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, για την αντιμετώπιση των παθογενειών και εν όψει των επαφών με τους εκπροσώπους FIFA και UEFA, πιθανότατα ήδη από την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γεραπετρίτης συναντήθηκε σήμερα με τον Ντέμη Νικολαϊδή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο επαφών που θα έχει ο κ. Γεραπετρίτης με ανθρώπους που έχουν καλή γνώση από τον χώρο του ποδοσφαίρου, τους οποίους και θα ενημερώσει για την επόμενη ημέρα…
Ο Ντέμης Νικολαΐδης επιλέχθηκε να είναι ο πρώτος που θα λάβει τη σχετική ενημέρωση, λόγω της θητείας του στην προεδρία της ΑΕΚ την περίοδο 2004 – 2009, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε πάρει πρωτοβουλίες για την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Επικρατείας θα είναι ο επικεφαλής του κλιμακίου που θα αναλάβει τις συζητήσεις με την UEFA και την FIFA. Οι συνομιλίες θα έχουν ως στόχο τη σύνταξη ενός δεσμευτικού Μνημονίου, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές την ερχόμενη εβδομάδα θα παραστεί κλιμάκιο από την Ελλάδα στην έδρα της UEFA, όπου θα έχει συναντήσεις με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αλλά και εκπροσώπους της FIFA.
Αμέσως μετά, χωρίς να έχει ακόμη καθοριστεί ημερομηνία, θα έρθει στην Ελλάδα και θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

Πηγή:Newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή:
Ereportaz.gr