31 Μαΐου 2020

Μπάρμπεκιου: Ο… κακός χαμός στο Twitter.

Τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Γιαννούλης στη Βουλή, για το κάλεσμα σε μπάρμπεκιου δίπλα σε δομή μεταναστών σχολιάζονται ποικιλοτρόπως στο Twitter.

«Δεν ξέρω σε τι κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που οργανώνουν στη Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ απέναντι σε προσφυγικές δομές. Δεν ξέρω εάν το καλύπτει ο Ποινικός Κώδικας, αλλά ξέρω ότι είναι ντροπή για κάθε άνθρωπο.

Δεν ξέρω εάν αυτός ο σαδισμός είναι ποινικά κολάσιμος, αλλά από κάθε λογικό Έλληνα πολίτη, από κάθε δημοκράτη Έλληνα πολίτη, θα πρέπει να καταγγέλλεται ως σαν δυσμενώς. Ως κτηνωδία». Αυτό ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Γιαννούλης στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και ήταν η αφορμή για μια νέα κόντρα.

Ο κ. Γιαννούλης επέμεινε λέγοντας πως «είναι κτηνωδία απέναντι σε ανθρώπους συγκεκριμένης θρησκευτικής πεποίθησης. Οργανώθηκε μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ απέναντι από δομή προσφύγων, κατά τύχη; Μην παίζουμε αυτά τα πράγματα. Πιστεύετε ότι έγινε τυχαία;».

Η τοποθέτησή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Κ. Κυρανάκη, ο οποίος τόνισε: «Θα ήθελα, να υπενθυμίσω στο συνάδελφό ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπό κάποιες προϋποθέσεις και η κατανάλωση αλκοόλ. Δεν μπορεί υπήκοος τρίτης χώρας, να έρθει και να επιβάλει τους δικούς του όρους».

Ο… χαμός αυτός για το μπάρμπεκιου –για το οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε σαφείς αιχμές σχετικά με το ποιοι κρύβονται πίσω από την διοργάνωση του “event”– μεταφέρθηκε φυσικά και στο Twitter με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.Δείτε πώς σχολίασε το Twitter την κόντρα για το μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ κοντά σε δομή μεταναστών

Πηγή: www.newsit.gr