29 Μαΐου 2020

Παύλος Φύσσας: "Σιγά μη φοβηθώ" φωνάζει μια λαοθάλασσα. video, pics

Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε σαν σήμερα, Τετάρτη 18.09.2019, πριν από έξι χρόνια.
Αμέτρητοι φίλοι και συγγενείς τιμούν την μνήμη του.
Πλήθος κόσμου σπεύδει να δώσει το χέρι του στην μητέρα του, Μάγδα Φύσσα.
Δείτε τις εικόνες από το σημείο.

Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 18.09.2019, στην οδό Παύλου Φύσσα 60, στο Κερατσίνι. Είναι η έκτη επέτειος από την ημέρα που ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 17:30 το απόγευμα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα ακολουθήσει πορεία στον Πειραιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στην συγκέντρωση συμμετέχουν διάφορες οργανώσεις, κοινωνικοί χώροι αλλά και συλλογικότητες.Παύλος Φύσσας – Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο Παύλος ΦύσσαςΠαύλος Φύσσας Παύλος ΦύσσαςΠαύλος Φύσσας Παύλος ΦύσσαςΠαύλος Φύσσας Παύλος ΦύσσαςΠαύλος Φύσσας Παύλος ΦύσσαςΠαύλος Φύσσας

 Παύλος Φύσσας – Οι εκδηλώσεις

Έξι χρόνια συμπληρώνονται όπως προαναφέραμε, σήμερα Τετάρτη, 18.09.2019, από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Στο πλαίσιο αυτό η οικογένεια Φύσσα διοργάνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις και συζητήσεις τις προηγούμενες μέρες , «έναν αντιφασιστικό Σεπτέμβρη» , όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Με κεντρικό σύνθημα «Σιγά μη Φοβηθώ» πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 17.09.2019, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων, συναυλία με πολλούς καλλιτέχνες από διάφορα είδη μουσικής, υπό το πρίσμα ενός κοινού στόχου, τη μάχη κατά του φασισμού.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Ματούλα Ζαμάνη, Άλλος κόσμος, Nightstalker, No Hard Feelings, Social Waste, The Titz, Dj Moya, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τον Πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα φωνάζοντας συνθήματα κατά του φασισμού και της Χρυσής Αυγής.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής.

Πηγή: www.newsit.gr