30 Μαΐου 2020

Συγκλονίζει διεθνής ποδοσφαιριστής για το παιδί του. "Πάθαινε κρίσεις και έπεφτε στο πάτωμα…" – video

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του διεθνούς Άγγλου ποδοσφαιριστή, Τζακ Γουίλσιρ, για το πρόβλημα υγείας του γιου του, το οποίο και τον έκανε να αφήσει σε δεύτερη μοίρα, την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Τζακ Γουίλσιρ αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Άρσεναλ και του αγγλικού ποδοσφαίρου, όμως οι πολλοί τραυματισμοί έφεραν πίσω την καριέρα του. Ο ίδιος αποκάλυψε όμως ότι οι τραυματισμοί δεν ήταν το μόνο πρόβλημα που κλήθηκε να ξεπεράσει.

Κι αυτό γιατί την ίδια ώρα, είχε να αντιμετωπίσει και μία πολύ πιο δύσκολη κατάσταση στο σπίτι του, με το παιδί του να παθαίνει κρίσεις και να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Οι αποκαλύψεις του Γούλσιρ

«Έχω αντιμετωπίσει διάφορους τραυματισμούς που είχαν αντίκτυπο στην ψυχολογία μου. Πάντοτε όμως, σκέφτομαι μια συγκεκριμένη περίπτωση. Ήταν 2016, ίσως και 2015, όταν τραυματίστηκα σε προπόνηση. Θυμάμαι ότι βρισκόμουν σε καλό δρόμο για να επανέλθω στο επίπεδο που ήθελα και ξαφνικά ο 4χρονος γιος μου αντιμετώπισε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πάθαινε κρίσεις και έπεφτε στο πάτωμα… Συνέβη πολλές φορές για τρεις ή τέσσερις μήνες και υπήρχαν πολλές μέρες που τα μεσάνυχτα ξυπνούσαμε και τρέχαμε στο νοσοκομείο. Θυμάμαι να λέω στη σύζυγό μου ότι δεν ήξερα τότε αν το άντεχα όλο αυτό, δεν είχα μυαλό για το ποδόσφαιρο.

Θυμάμαι να μη μπορούμε να κοιμηθούμε γιατί δεν ξέραμε τι συνέβαινε στο παιδί μας και τι να περιμένουμε. Κάτι τέτοια πράγματα σε κάνουν να καταλάβεις ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι τα πάντα. Ο Βενγκέρ με είχε βοηθήσει πολύ και γι’ αυτό τον μνημονεύω κάθε φορά και θα του είμαι ευγνώμων. Μου έλεγε “παλεύεις με την υγεία του γιου σου, πάρε όσο χρόνο θέλεις…”. Γι’ αυτό και άργησα τόσο να επιστρέψω. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι του καθενός, όταν φεύγει από την προπόνηση και κλείνουν τα φώτα στο γήπεδο. Απλά έλεγαν όλοι πως είμαι εύθραυστος, συνεχώς τραυματίζομαι και δεν μπορώ να επιστρέψω.

Τους πρώτους τέσσερις μήνες εκείνης της περιόδου ήμουν τραυματίας αλλά δεν έκανα θεραπείες. Απλά μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία για τον γιο μου. Δεν με ένοιαζε το ποδόσφαιρο για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ήθελα να γίνει καλά το παιδί μου. Ναι, είναι πολύ όμορφο να είσαι ποδοσφαιριστής, αλλά η οικογένεια πάντοτε έρχεται πρώτη…».

Πηγή: www.newsit.gr