28 Σεπτεμβρίου 2021

Survivor: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Χικμέτ – Όσα είπε ο Σάκης (photos-video)

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Το Συμβούλιο του Νησιού ξεκίνησε με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει αναφορά στην εξέλιξη της υγείας του Τούρκου παίκτη.

Ο τραυματισμός του Χικμέτ «πάγωσε» τους συμπαίκτες του, καθώς οι φωνές του από τον πόνο στον αγωνιστικό χώρο ήταν τόσο έντονες που όλοι έμειναν άφωνοι και αγχωμένοι.

Ο ίδιος βρίσκεται στο Νοσοκομείο και περιθάλπεται με τον Σάκη να γνωστοποιεί στους συμπαίκτες του σε τι κατάσταση βρίσκεται.

«Ο Χικμέτ βρίσκεται ακόμη στο Νοσοκομείο και ακόμη δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς ούτε οι γιατροί αν θα μπορέσει να επιστρέψει ή όχι. Δε θέλω να μπω στο παιχνίδι με τις πιθανότητες για το αν θα έρθει ή όχι. Είναι σοβαρός ο τραυματισμός και θα το ξέρουμε μέσα στην επόμενη ομάδα… Τώρα είναι καλύτερα. Ελπίζουμε να γίνει γρήγορα καλά γιατί αυτό θέλουμε όλοι μας».

Οι παίκτες παρακολουθούσαν με μεγάλη προσοχή τα λεγόμενα του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ η Ρία και ο Μπόρα τοποθετήθηκαν για την απουσία του.

Στις παρακάτω φωτογραφίες ο Μπόρα δηλώνει κάτι απρόσμενο για το Χικμέτ, αφού οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά και δεν είχαν επικοινωνία.

Ρία

Τα λεγόμενα του Χικμέτ

Τον χαρακτήρισε τον καλύτερο παίκτη του Survivor τα τελευταία 10 χρόνια

Πηγή: www.gossip-tv.gr