7 Φεβρουαρίου 2023

17χρονη με καρκίνο δίνει μαθήματα ζωής και φωτογραφίζεται χωρίς μαλλιά

Οι χημειοθεραπείες έκαναν την Andrea να χάσει τα μαλλιά και την αυτοπεποίθησή της, την κατέβαλαν σωματικά και ψυχολογικά, αλλά όταν η μητέρα της μοιράστηκε την ιστορία της κόρης της με κάποια πρακτορεία μοντέλων, ένας φωτογράφος βοήθησε την Andrea να ξαναβρεί την αληθινή της ομορφιά. Ο φωτογράφος Gerardo Garmendia τράβηξε τις φωτογραφίες, που θα δείτε παρακάτω και τις ανέβασε στο Twitter…

«Ο καρκίνος δεν με εμπόδισε να νιώθω σαν πριγκίπισσα». Αυτό είναι το μήνυμα της 17χρονης Andrea Sierra Salazar και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της, δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Η Andrea, που ζει στο Τέξας, έχασε τα μαλλιά της λόγω χημειοθεραπειών, αφού διαγνώσθηκε με λέμφωμα Hodgkin Β’ επιπέδου στη σπονδυλική στήλη. Η θεραπεία νίκησε την αυτοπεποίθηση της κοπέλας, την κατέβαλε σωματικά και ψυχολογικά, αλλά όταν η μητέρα της μοιράστηκε την ιστορία της κόρης της με κάποια πρακτορεία μοντέλων, ένας φωτογράφος βοήθησε την Andrea να ξαναβρεί την αληθινή της ομορφιά. Ο φωτογράφος Gerardo Garmendia τράβηξε τις φωτογραφίες, που θα δείτε παρακάτω και τις ανέβασε στο Twitter κερδίζοντας πάνω από 200.000 likes.

«Αυτό το ταξίδι με έμαθε να αγαπώ και να αποδέχομαι τον εαυτό μου ανεξάρτητα από το πώς φαίνομαι», έγραψε η Andrea στο Facebook. «Τα μαλλιά μας δεν καθορίζουν ποιοι είμαστε. Όλα τα κορίτσια είναι πριγκίπισσες και σήμερα αισθάνομαι όμορφη μέσα και έξω».

«Δεν θα ήξερα ότι είχα καρκίνο μέχρι που μια μέρα ένιωσα σαν να κοιμήθηκα στραβά και πιάστηκε ο σβέρκος μου»

«Ψηλάφισα το λαιμό μου και ένιωσα μια μεγάλη μπάλα»

«Οι γιατροί με διέγνωσαν με λέμφωμα Hodgkin Β’ επιπέδου στη σπονδυλική στήλη»

«Πριν τις χημειοθεραπείες, είχα πάντα αυτοπεποίθηση. Έτσι, όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν, κοιτούσα στον καθρέφτη και δεν αισθανόμουν αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου»

«Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν είχα λόγο να ντρέπομαι για το πώς φαινόμουν. Θα έπρεπε να είμαι περήφανη»

«Δεν είναι μόνο η εξωτερική ομορφιά, αλλά κυρίως η εσωτερική. Αυτό ενέπνευσε τη φωτογράφηση χωρίς την περούκα»

«Ο καρκίνος δεν με εμπόδισε από το να είμαι πριγκίπισσα»

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο…

[singlewoman.gr]