Ελένη Ράντου: «Πίστευα ότι θα έμενα μόνη γιατί όλοι οι άντρες ήθελαν τις γυναίκες τις κανονικές»

Η Ελένη Ράντου μίλησε για τους φόβους της όταν ήταν μικρή και για τις σχέσεις της με τους άντρες.

Όταν βγήκα στο θέατρο, ήταν περίεργη ακόμη και η φωνή μου. Δεν ήταν πολύ θηλυπρεπής. Θυμάμαι,, επίσης, να περπατάω στον δρόμο με κοντό μαλλί και να μου λένε «αγοράκι, αγοράκι;» και να απαντώ «δεν είμαι αγόρι, είμαι κορίτσι». Τότε δεν ήταν πολύ συνηθισμένο το κοντό μαλλί.

Είχα την εντύπωση ότι τα είχατε κουρέψει κοντά για το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ό,τι φωτογραφίες έχω ως παιδί, μετά τα 12, είναι όλες με κοντό μαλλί. Βαριόμουν την καθημερινή απασχόληση στον καθρέφτη. Ίσως τώρα μέσα από τη δουλειά, επειδή έχω κάνει πολλούς γυναικείους ρόλους, να έχω αναγκαστεί να δουλέψω το θηλυκό μου κομμάτι. Ντρεπόμουν να κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Στο μυαλό μου ήταν κάτι πολύ γυναικείο αυτό για να το κάνεις. Να ακκίζεσαι. Και είχα και αντιδραστικότητά απέναντι στο γυναικείο πρότυπο. Η σκέψη μου ήταν «τι κάνω τώρα εγώ ανάμεσα σε γυναίκες;». Τόσο πολύ που αναρωτιόμουν ακόμη και αν θα βρω π,οτέ άντρα.

Πιστεύατε ότι θα μείνετε μόνη;

Ναι, γιατί όλοι οι άντρες ήθελαν τις γυναίκες τις κανονικές. Με εμένα καθόμασταν σταυροπόδι και άρχιζα εγώ τα «για πες τα νέα, ρε μα@@@α». Μετά όλο αυτό έγινε άμυνα. Επειδή φοβάσαι ότι δεν θα προκύψει τίποτα, λες «ας το παίξω πιο φιλικά» και μετά αυτό έμεινε. Δηλαδή στο τρίτο ραντεβού η ατάκα ήταν «για πες μου τα νέα σου, ρε μα@@@α».

Πηγή: Down Town