27 Μαΐου 2020

Πρίντεζης για Παύλο Γιαννακόπουλο: "Πολύ μεγάλη απώλεια, το έργο του θα μείνει για πολλά χρόνια"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του σ" όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. “Νομίζω ότι το έργο του έχει μείνει και θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορά στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό κι εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.
Όσα δήλωσε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

«Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Όσοι είμαστε μέσα στον χώρο γνωρίζουμε ποια ήταν η συνεισφορά του και πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και στους φιλάθλους. Νομίζω ότι το έργο του έχει μείνει και θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα. Θα μείνει για πάντα στον σύλλογο και είναι μια μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά γενικότερα για όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένειά του, να ζήσουν να τον θυμούνται, γιατί ασχέτου ηλικίας, πάντα μια απώλεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, το έχω περάσει και ξέρω. Είχε τύχει μια φορά μόνο να μιλήσουμε, αλλά όσοι είμαστε στον χώρο ξέρουμε πάνω-κάτω τι είναι ο κάθε άνθρωπος και γνωρίζω πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα του και πόσο δίπλα στην ομάδα ήταν πάντα».

Πηγή: www.newsit.gr