25 Φεβρουαρίου 2020

Folli Follie: Αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της Ernst & Young

Αίτημα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να ανασταλεί η διαπραγμάτευση της μετοχής της μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της Ernst & Young κατέθεσε σήμερα (25.05.2018) η Folli Follie.

Στην ανακοίνωση της, η Folli Follie κάνει λόγο για συντονισμένη διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων. Αυτό, σύμφωνα με την εταιρία, έχει δημιουργήσει αδικαιολόγητα ένα έντονα αρνητικό κλίμα. Έτσι, αποφασίστηκε να ζητηθεί η αναστολή διαπραγμάτευσης των κινητών αξιών της εξαιτίας, μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.
Η ανακοίνωση της Folli Follie

«Μετά την εξακολουθούμενη και συντονισμένη διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων, η οποία έχει δημιουργήσει αδικαιολόγητα ένα έντονα αρνητικό κλίμα για την εταιρεία μας, με σχετικό έγγραφο αίτημά της, ζήτησε σήμερα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την αναστολή της διαπραγμάτευσης των κινητών αξιών της εταιρείας μας, που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας μας από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Ernst & Young, στην διάθεση της οποίας η εταιρεία μας ήδη θέτει όλα τα ζητούμενα στοιχεία».

Πηγή: www.newsit.gr