30 Μαΐου 2020

Μπέσυ Μάλφα: Είναι τόσα πολλά για μένα ο Γεράσιμος. Τον θαύμαζα ως ηθοποιό, από το ’94 είμαστε μαζί

Μόνο τα καλύτερα λόγια έχει να πει η Μπέσυ Μάλφα για τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση καθώς όπως παραδέχεται, τον θαυμάζει όχι μόνο ως ηθοποιό αλλά και ως άνθρωπο αλλά και σύζυγο και πατέρα. 

Αγαπάς με πάθος το θέατρο. Τι άλλο αγαπάς;

Την οικογένειά μου, που δεν την αγαπώ απλώς, τη λατρεύω. Εχω πλάι μου τον Γεράσιμό μου και τα τρία υπέροχα παιδιά μας, που με «πλουτίζουν» αληθινά. Τα δίδυμα κορίτσια μας ακολουθούν τα βήματά μας κι ανθίζουν. Από τη μια φοβάμαι γνωρίζοντας τις δυσκολίες του επαγγέλματος κι από την άλλη χαίρομαι, βλέποντας ότι ασχολούνται με αγάπη με το αντικείμενό μας.

Σε μια συνέντευξή του ο Γεράσιμος είχε πει πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εσένα…

Ο γλυκός μου! Ούτε κι εγώ χωρίς εκείνον. Είναι τόσα πολλά για μένα ο Γεράσιμος. Τον θαύμαζα ως ηθοποιό, γίναμε φίλοι κι από το ’94 είμαστε μαζί και φτιάξαμε μια υπέροχη οικογένεια. Είναι πολύ σημαντικό να θαυμάζεις (γυρίζω σε αυτό το ρήμα) τον άνθρωπό σου. Τον θαυμάζω και ως ηθοποιό, που όπως είδατε, μπορεί να κάνει και διεθνή καριέρα, τον θαυμάζω και ως άνθρωπο, ως σύντροφο, ως πατέρα.

Μοιάζετε διαφορετικοί…

Είμαστε διαφορετικοί.

Θυμάμαι σε εκείνη την περίφημη περιοδεία που βρέθηκα κι εγώ, είχατε ο καθένας την αυτονομία του, τον χρόνο του, τον «αέρα» του.

Ναι, έτσι είμαστε πάντα. Ξέρει ο καθένας τα «θέλω» του άλλου κι αφήνουμε αυτό που λες: ο ένας χώρο και χρόνο στον άλλο.

Ισως εκεί είναι και η «συνταγή» που σας κρατά τόσα χρόνια μαζί.

Νομίζω ναι!

Πηγή: Real

Πηγή φωτό: NDP

Μπέσυ Μάλφα: Είναι τόσα πολλά για μένα ο Γεράσιμος. Τον θαύμαζα ως ηθοποιό, από το ’94 είμαστε μαζί