8 Αυγούστου 2022

Άλλος για το… χιλιάρικο. Έρχεται νέα λοταρία αποδείξεων αύριο

Το… χιλιάρικο από τη λοταρία των αποδείξεων διεκδικούν ξανά οι φορολογούμενοι που χρησιμοποιούν κάρτες για τις αγορές τους.

Η λοταρία των αποδείξεων κληρώνει και πάλι αύριο και δίνει από ένα… χιλιάρικο σε 1.000 τυχερούς.

Στη δημόσια κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα, θα συμμετέχουν πάνω από 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι οι οποίοι πραγματοποίησαν εντός του Ιανουαρίου τσυναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή με άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, για την αγορά αγαθών ή τη λήψη υπηρεσιών.
Λοταρία… as usual!

Από την κλήρωση θα προκύψουν 1.000 λαχνοί, σε καθέναν από τους οποίους θα αντιστοιχεί χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ. Θα κληρωθούν επίσης κι άλλοι 1.000 αναπληρωματικοί λαχνοί. Σε περίπτωση που περισσότεροι από ένας τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο των 1.000 ευρώ μόνο μία φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

Τα χρηματικά έπαθλα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που οφείλει να έχει δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για το σκοπό αυτό στο σύστημα TAXISnet και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.

Τα χρηματικά έπαθλα της νέας κλήρωσης θα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα, δεν θα αποτελούν εισόδημα και δεν θα υπαχθούν σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Πηγή: www.newsit.gr