30 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα εξέλιξη για τον Βρεττό: Το χειρουργείο των δύο ωρών και η αποκάλυψη του μάνατζερ: «Ο Ηλίας αναγνώρισε…»

Τις πρώτες ώρες μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε χθες στον βραχίονα και στον μηρό μετρά ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Ενόψει και του χειρουργείου στη λεκάνη στο οποίο πρόκειται να υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ο ίδιος δείχνει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προέκυψαν από το σοβαρό τροχαίο που είχε, με πολλή αισιοδοξία.

Ο μάνατζέρ του, λίγο μετά το χειρουργείο του χθες αποκάλυψε: «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη χειρουργική επέμβαση στον μηρό και τον βραχίονα, στην οποία υποβλήθηκε ο Ηλίας Βρεττός, στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τη Δευτέρα. «Ολοκληρώθηκε η πρώτη επέμβαση στο μηρό και στο βραχίονα . Ευτυχώς πήγαν όλα πολύ καλά και δεν υπήρχε καμία αιμορραγία.Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Πρέβεζας που είναι ο ηγέτης αυτού του εγχειρήματος ότι πήγαν όλα πολύ καλά και παίρνουμε δύναμη για το δεύτερο χειρουργείο που θα γίνει στη λεκάνη τη Δευτέρα. Το πρωί πριν μπει στο χειρουργείο ο Ηλίας ήταν πολύ αισιόδοξος και τώρα δικαιώνεται», ανέφερε στο Θέμα ο μάνατζερ του τραγουδιστή, Λουκάς Καραγιάννης. «Το χειρουργείο ξεκίνησε 13.45 και τελείωσε πριν από λίγο δηλαδή κράτησε δυο ώρες περίπου. Ο μηρούς ήταν πιο δύσκολος και από τη στιγμή που μας είπαν ότι πήγε πολύ καλά ο μηρός ήμασταν πολύ αισιόδοξοι για το βραχίονα», πρόσθεσε ο κ. Καραγιάνης. «Όταν ο Ηλίας είδε κάποια βίντεο να παίζουν στη τηλεόραση από κάμερες ασφαλείας , ο Ηλίας το θυμήθηκε το αμάξι το αναγνώρισε αλλά από εκεί και πέρα ας κάνει τη δουλειά της η αστυνομία».

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr