5 Φεβρουαρίου 2023

Συνάδελφός του μετέφερε τον Κρατερό Κατσούλη στο νοσοκομείο

Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα το πρωί δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής είναι κλινήρης και δεν μπορεί να δώσει το παρόν στην εκπομπή ενώ ελπίζει πως όλα θα πάνε καλά και αύριο θα είναι μαζί τους.
Ο Κρατερός χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο την Κυριακή το βράδυ, μετά το τέλος της παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα» που πρωταγωνιστεί και να κάνει ένεση κορτιζόνης ώστε να μπορέσει να αντέξει τον οξύ πόνο που ένιωθε στη μέση.

Στο νοσοκομείο τον μετέφερε η Μαρία Κωνσταντάκη, συνάδελφός του στο θέατρο, και ανέβασε και Instastories ώστε να δείξει τα «βάρη» που σηκώνει αλλά και να διακωμωδήσουν λίγο την κατάσταση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, ο Κρατερός Κατσούλης έχει πρόβλημα με τη δισκοκήλη του που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια και όταν έχει αυξημένες υποχρεώσεις και βεβαρημένο πρόγραμμα επιδεινώνεται αρκετά.

Σήμερα, οι θεράποντες ιατροί σύστησαν στον ηθοποιό ξεκούραση και με την κατάλληλη αγωγή πιστεύουν ότι αύριο θα μπορέσει να σηκωθεί και να συνεχίσει το καθημερινό του πρόγραμμα.