20 Οκτωβρίου 2021

Παπαχριστόπουλος: «Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο, ούτε τα εγκρίνω»

Την αντίθεσή του στα συλλαλητήρια εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι δεν εγκρίνει τα συλλαλητήρια και υπογράμμισε: «Ούτε πήγα στο συλλαλητήριο, ούτε θα πάω, γιατί πιστεύω ότι τα εθνικά θέματα δεν λύνονται με συναίσθημα, λύνονται με λογική».

Όπως ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, σε λεπτά εθνικά θέματα που είναι σε εξέλιξη να τα αφήνουμε στους ειδικούς να τα λύσουν. Ερωτηθείς αν έρθει όνομα «Μακεδονία» στην Βουλή τι θα πράξει, σημείωσε: «εμείς στα τρία χρόνια έχουμε σεβαστεί και είμαστε αρραγείς. Σεβόμαστε όλοι τον πρόεδρο του κόμματος που λέγετε Πάνος Καμμένος. Ποτέ κανένας δεν αγνόησε πρότασή του».

«Ας πάω σπίτι μου εγώ και οποιοσδήποτε άλλος, πάνω όμως από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον, είναι το συμφέρον της χώρας. Να πάω σπίτι μου, δεν έχω πρόβλημα. Η παραίτησή μου είναι στο γραφείο του προέδρου και του έχω πει ότι αν ο ίδιος εκτιμήσει –γιατί κάτι ανεξαρτητοποιήσεις και κάτι τέτοια τα θεωρώ καραγκιοζιλίκια- ότι κάνω κακό “μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και την παραδίδω την έδρα χθες”» , επεσήμανε σε άλλο σημείο ο κ. Παπαχριστόπουλος.