28 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ: Το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο στην Ελλάδα είναι στον Πειραιά!

Εντυπωσιακό ρεκόρ καταγράφηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Βουτσινά και της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (ΔΥΚΙΕΠ) περιέχει 194 υποψήφιους σε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Πρόκειται για αριθμό υποψηφίων ρεκόρ, καθώς τόσους υποψηφίους δεν έχει καμία παράταξη ούτε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο Επιμελητήριο στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα μαζικό, πολυσυλλεκτικό, αντιπροσωπευτικό -κλαδικά και γεωγραφικά- ψηφοδέλτιο, με έντονο το στοιχείο της ανανέωσης, το οποίο συγκροτούν επαγγελματίες από όλους τους κλάδους της οικονομίας, με εμπειρία, δυναμική, διάθεση προσφοράς προς τον επιμελητηριακό θεσμό και γνώμονα τη στήριξη στην ελεύθερη αγορά και την επιχειρηματικότητα που βάλλεται τα τελευταία χρόνια.

Επαγγελματίες από τα μακρινά Κύθηρα, την Ύδρα, τις Σπέτσες, τα Μέθανα, το Πόρο, το Αγκίστρι, την Αίγινα, τη Σαλαμίνα , τα Βίλια, τη Νέα Πέραμο, τη Μάνδρα, τα Μέγαρα, τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα, την Αγία Βαρβάρα, το Μοσχάτο, τη Λαυρεωτική και βεβαίως την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα νίκης του Γιάννη Βουτσινά και συγκρότησαν μια ομάδα αποφασισμένη να εργαστεί με πρόγραμμα και δυναμική, προκειμένου να ανακτήσει το Επιμελητήριο Πειραιά το θεσμικό του ρόλο, ως σύμβουλος του κράτους που λειτουργεί για το συμφέρον της Εθνικής Οικονομίας αλλά και συγχρόνως να είναι η φωνή, ο συνεργάτης, ο βοηθός και ο υποστηρικτής του επαγγελματία.

Μια ομάδα που θα λειτουργήσει τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές, ως ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών κάθε περιοχής και του Επιμελητηρίου.

Μια ομάδα που ως όραμα έχει:
-Ένα Επιμελητήριο βιώσιμο.
-Ένα Επιμελητήριο παρεμβατικό.
-Ένα Επιμελητήριο ισχυρό.
-Ένα Επιμελητήριο ανταποδοτικό.
-Ένα Επιμελητήριο ανοικτό και προσβάσιμο σε όλους.
-Ένα Επιμελητήριο #gia_ton_epaggelmatia
-Που να συνδέει πραγματικά την αγορά με την κοινωνία,
Γιατί Ισχυρή Αγορά Σημαίνει Ισχυρή Κοινωνία!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ: ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ