5 Αυγούστου 2020

Ο πρώην της Νανάς ξεσπά: «Ο λόγος που πέθανε; Τα άσχημα παιδικά χρόνια και η…»

«Η Νανά ως άνθρωπος είχε όλα τα φόντα για να πάθει την αρρώστια. Τη νευρική ανορεξία. Είχε άσχημα παιδικά χρόνια, αδιαφορία, ήθελε από κάπου να πιαστεί. Αν ρωτάς την προσωπική μου γνώμη, πιάστηκε όταν ήταν μικρή από την τηλεόραση. Γιατί εκεί έπαιρνε επιβεβαίωση. Την επιβεβαίωση που δεν πήρε από ανθρώπους που θα έπρεπε να την είχε πάρει. Θα έπρεπε γιατί το άξιζε πρώτα από όλα. Βρήκε την παρηγοριά της στην τηλεόραση που ο κόσμος την αγάπησε. Αυτό ήταν το παραθυράκι για να ξεκινήσει η άσχημη πορεία της» Ο πρώην άντρας της, ο πρώτος άντρας της, ο Γιώργος Στάσης μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και είπε πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Απίστευτη διαρροή – Ποιος θα κερδίσει την ασυλία την Κυριακή

Αυτό ωστόσο που μας έκανε εντύπωση και το μοιραζόμαστεμαζί σας, καθώς αυτό ήταν και η βασική αιτία του κακού ήταν η λέξη «αδιαφορία». Και απο την οικογένειά της αλλά κυρίως και απο εκείνους που εργαζόταν δίπλα της στο «χωράφι της επιβεβαίωσης». Αυτό της τηλεόρασης. Οι περισσοτεροι την αγνόησαν. και το όνειρό της να «γίνει» έγινε εφιάλτης.

Η ανορεξία ξεκίνησε τέλη του 2005. Το 2006 ήταν φανερό. Και το 2007 ο Δεκέμβρη χωρίσαμε. Δεν τη χώρισα εγώ. Κι αυτό νομίζω πρώτη φορά θα ειπωθεί τώρα. Εγώ της είπα ότι θα φύγω από το σπίτι για 3 ημέρες. Γιατί την είχα προειδοποιήσει και της είπα: «Αν δεν πας στον γιατρό μέχρι την Παρασκευή, εγώ θα φύγω από το σπίτι». Αυτό μου το είχε πει να το κάνω ψυχίατρος και έτσι έκανα. Εγώ την άκουγα εκείνη την εβδομάδα να μιλάει στα τηλέφωνα, αλλά με κανάλια, όχι, με γιατρούς. Άρα λοιπόν όταν ήρθε η Παρασκευή και της λέω «έχεις κανονίσει να πας στο νοσοκομείο να κοιτάξεις τον εαυτό σου;», εκείνη κανόνιζε να πάει καλεσμένη στον Alpha. Της λέω εγώ συγγνώμη δεν μπορώ να γίνω συνεργός σου στη δική σου αυτοκτονία. Δεν μπορώ να το ζήσω. Θα φύγω από το σπίτι για λίγες ημέρες. Εκείνη μου έστειλε δικηγόρο το πρωί για να κάνουμε συναινετικό διαζύγιο. Και είπα ναι. Όταν παντρεύτηκε με τον δεύτερο άντρα της χάρηκα. Χαιρόμουν ειλικρινά, γιατί δεν θα ήταν μόνη της. Θα είχε έναν άνθρωπο που θα είναι εκεί. Ασχέτως που πέθανε μόνη της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το βίντεο που «καίει» τη Λασκαράκη – Με μαγιό και χωρίς ρετούς

Αγνώριστη η Βάσω Παπανδρέου: Δείτε πώς είναι σήμερα (ΦΩΤΟ)

Έτσι ο ανεμιστήρας θα λειτουργεί σαν κλιματιστικό!

nassosblog