28 Μαΐου 2022

Νέα Δημοκρατία προς ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας ψάχνει ζητά δήθεν συναίνεση

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης 

Όπως  τονίσει στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία «Η κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε: “Όλα βαίνουν καλώς για τη χώρα!”. Ας προσπαθήσουν να το πουν και στους πολίτες, που δοκιμάζονται από την υπερφορολόγηση, την ανεργία και την αβεβαιότητα. Η οικονομία είναι βαλτωμένη και στο θέμα του χρέους, δεν διαφαίνεται κάποια αισιόδοξη προοπτική. Γιατί ούτε σε αυτό άκουσε ο κ. Τσίπρας τις συγκεκριμένες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, εδώ και έναν χρόνο».

Η ΝΔ κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως «εγκλώβισε τη χώρα με τις καθυστερήσεις και την ανικανότητά του και τώρα, ζητά δήθεν συναίνεση», ενώ, όπως λέει, «στην πραγματικότητα ψάχνει συνενόχους στην αποτυχία του».

Μάλιστα, η ΝΔ επαναφέρει το αίτημά της για εκλογές. «Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μια νέα κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή, αποφασισμένη να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην οικονομία. Να αποκαταστήσει, με αυτόν τον τρόπο, την αξιοπιστία της χώρας και να οδηγήσει την πατρίδα μας στην οριστική έξοδο από την κρίση» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕΠΗΓΗ : Newsbomb.gr