15 Αυγούστου 2022

Σοκ. Παρέμβαση Κορομηλά στον τσαμπουκά Καρβέλα-Φουρθιώτη

Σάββατο βράδυ και ξαφνικά πανω στο ζάπινγκ βλέπω δυο απομάχους της κριτικής τον Καρβέλα και τον Μουρατίδη να πλακώνονται για έναν διαγωνιζόμενο. Ο Καρβέλας ανάμεσα σε άλλα πετάει την βόμβα «Μου στείλατε εξώδικό επειδή δεν μιλάω και τώρα που μιλάω με διακόπτεις;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ – Δείτε τι συνέβη (ΦΩΤΟ)

Στην αρχή είπα… πλάκα μας κάνεις… αλλά στον επόμενο διαγωνιζόμενο το ποτήρι σπάει. Ο Καρβέλας που την έχει φυλαγμένη στον Φουρθιώτη ξεκινάει μια επίθεση ανευ προηγουμένου στον παρουσιαστή, και ανάμεσα σε άλλα κάνει λόγο για δικτατορία, για έλλειμα εμπειρίας στην παρουσίαση, για αγραμματοσύνη και άλλα χαριτωμένα. Ο Μένιος μετα τα πολλά «παρακαλώ… αν δεν σας αρέσει αποχωρήστε και σας αφαιρώ τον λόγο… ζητώντας απο τον Ασπρούλια να μαζέψει το πλάνο απο τον Συνθέτη, ο οποίος δεν σταματούσε για κανένα λόγο ρίχνει την βόμβα. «Δεν σας επιτρέπω να με κρίνεται εσείς αλλά το ένα εκατομμύριο που μας παρακολουθεί».

Έντάξει Μένιο. Χαλάρωσε. Και το τσιρκολίκι το βλέπουν πάνω απο ένα εκατομμύριο κόσμου για να γελάσει. Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Παρ” όλα αυτά… το παιχνίδι δείχνει να έχει χοντρύνει πολύ και σε αυτό βρήκε τη ευκαιρία και η Ρούλα Κορομηλά να παρέμβει. Μια Ρούλα Κορομηλά που έχει εκρεμμότητες με το κανάλι.

Την ώρα της φασαρίας η παρουσιάστρια γράφει «Δεν ήξερες ρε φίλε… δεν ρώταγες;»

Μαναφούκι λέμε… το οποίο βεβαίως θα έχει συνέχεια αύριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό! Δείτε το σπίτι του ΜΠΟ και θα πάθετε πλάκα!

Αντζελίνα Τζολί: Όλα έτοιμα για τον γάμο στην Καμπότζη – Παντρεύεται για 4η φορά

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αυτή είναι η “ελεγμένη” θάλασσα που άφησε η Δημοτική Αρχή Μώραλη τα παιδιά να βουτήξουν!

nassosblog