27 Ιουνίου 2022

Στην εντατική διάσημος τραγουδιστής – Ανησυχία για την υγεία του

Στην εντατική οδηγήθηκε, μετά από μία «ασυνήθιστη βακτηριακή λοίμωξη», ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον, ακυρώνοντας μια σειρά συναυλιών στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Βρετανός τραγουδιστής νοσηλεύτηκε για δύο βράδια στην εντατική αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την πτήση της επιστροφής του από τη Χιλή στη Μεγάλη Βρετανία.
«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης, επιτυχημένες περιοδείας στη Νότια Αμερική, ο Έλτον προσβλήθηκε από ένα επιβλαβές και ασηνύθιστο βακτήριο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.


«Κατά την επιστροφή του από το Σαντιάγο της Χιλής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και όταν έφτασε στη Μεγάλη Βρετανία οι γιατροί του αποφάσισαν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη. Μετά από δύο ημέρες στην εντατική και κάποιες ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, ο Έλτον πήρε εξιτήριο» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.
Κατά τους γιατρούς η λοίμωξη ήταν «σπάνια και δυνητικά θανατηφόρα» αλλά η ιατρική ομάδα του σερ Έλτον κατάφερε να την ταυτοποιήσει γρήγορα και επομένως αναμένεται να επανέλθει πλήρως.
«Είμαι ευγνώμων στην ιατρική μου ομάδα για την αρτιότητά τους και τη φροντίδα που μου έδειξαν» δήλωσε από την πλευρά του ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή στις 3 Ιουνίου, οπότε είναι προγραμματισμένη συναυλία του στο Λονδίνο.

Πηγή: usay.gr