Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικανούς «να κλείσουν την ιστορία των Κλίντον»

742921-tt.jpg

05-11-2016 14:01

Στο εβδομαδιαίο διάγγελμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

«Ήρθε ο καιρός να κλείσουμε τα βιβλία της ιστορίας για τους Κλίντον» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στο εβδομαδιαίο διάγγελμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το πρώτο που εκφωνεί ο μεγιστάνας υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο.

«Είναι καιρός να κλείσουμε τα βιβλία της ιστορίας των Κλίντον και να ανοίξουμε ένα νέο, λαμπρό κεφάλαιο που θα ενδιαφέρεται για τους μεγάλους πολίτες αυτής της χώρας. Ζητώ την ψήφο σας και παρακαλώ για τη βοήθειά σας ώστε να εκλέξουμε μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία στο Κογκρέσο, ώστε να μπορέσουμε τελικά να αλλάξουμε αυτό το σύστημα που δεν λειτουργεί και να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της», είπε ο μεγιστάνας.

Στο διάγγελμά του ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος επανέλαβε την υπόσχεσή του για τη δημιουργία 25 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας, για τη μείωση των φόρων της μεσαίας τάξης, την κατάργηση του νόμου για την καθολική ασφάλιση, του λεγόμενου Obamacare, αλλά και την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.

«Αυτούς τους 17 μήνες ταξίδεψα σε όλη τη χώρα και συνάντησα απίστευτους ανθρώπους. Οι ελπίδες τους έγιναν και δικές μου, τα όνειρά τους δικά μου. Δεν είναι απλώς μια προεκλογική εκστρατεία, είναι ένα κίνημα. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να πάρουμε πίσω την κυβέρνησή μας και να σας ξαναδώσω την εξουσία, σε εσάς, τον αμερικανικό λαό», συνέχισε.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr