Μπρούσκο: Η ώρα της εκδίκησης έρχεται

456010-newego_large_t_248161_106667654.jpg

04-11-2016 12:05

Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, μπαίνουν σε μεγάλο δίλημμα όταν καλούνται να πάρουν μία απόφαση, η οποία ίσως στοιχίσει τη ζωή της μικρής Αγάπης.

Ο Σήφης αναστατώνεται μαθαίνοντας τα νέα κι η Βασιλική φτάνει στη Κύπρο προκειμένου να συμπαρασταθεί στη φίλη της, ενώ η παρουσία της Αλεξάνδρας στο νοσοκομείο βάζει σε υποψίες την Δήμητρα. Η ομηρία της Αλίκης και του Αλέξη, απ’ τους ληστές, λήγει επεισοδιακά και με παράπλευρες απώλειες.

Ο Πάτροκλος επιχειρεί ν’ ανατρέψει τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, καταθέτοντας στις αστυνομικές αρχές τη «δική του αλήθεια» για τον εμβολισμό του αυτοκινήτου που παραλίγο να κοστίσει τις ζωές του Σήφη και του Αχιλλέα το περασμένο καλοκαίρι. Παράλληλα, ο Ανδρέας ετοιμάζεται να επιστρέψει άμεσα στα Χανιά, ζητώντας εκδίκηση για τον άδικο χαμό του αδελφού του.

Ο Μηνάς, διακατέχεται ξαφνικά απ’ το αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας, ενώ η Δάφνη μεσολαβεί ώστε να μην αντιληφθεί ο Μύρος, το φλερτ του «πατερούλη» με τη Κωνσταντίνα. Στο μεταξύ ο Σήφης, εισβάλλει στο σπίτι της Άλκηστης απαιτώντας να τον ακούσει, αγνοώντας ότι ο Αλκιβιάδης βρίσκεται.. στο διπλανό δωμάτιο.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr