Δίδυμα Φεγγάρια: Πανικός για την απουσία του Παύλου

455969-356bff1c-81ee-42d2-8ade-21095bd21f22.jpg

02-11-2016 10:28

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Δίδυμα Φεγγάρια, η Αγάπη, η Αρετή και η Αλίκη βρίσκονται σε τεράστιο πανικό καθώς δεν ξέρουν που είναι ο Παύλος!

Ο Στέργιος παρακαλάει τον Ορέστη να μην μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτά που ξέρει, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι θα του κάνει αυτή τη χάρη. Η Μάρθα στέλνει αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Φίλιππο όπου του κάνει ερωτική εξομολόγηση. Ο Αντώνης βρίζει τον πατέρα του, τον λέει ανεύθυνο και του ζητάει να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή του μικρού Γιάννη. Η Λαμπρινή «αδειάζει» τον Βαγγέλη και του ζητάει διαζύγιο.

Η Ελισάβετ αποφασίζει ότι είναι έτοιμη για να κάνει το επόμενο βήμα με τον Ορέστη. Πάει σπίτι του και οι δυο τους έρχονται επιτέλους πολύ κοντά.. Η Αγάπη ψάχνει να βρει τον πατέρα της και μέσα στον πανικό αποφασίζει να συναντήσει τον Φίλιππο για να της πει, πού βρίσκεται. Η Αμαλία μαθαίνει για το παρελθόν του Αντώνη και τον ρωτάει ευθέως, αν έχει κάνει κάποιο έγκλημα. Η Λίτσα τσακώνει την Ελισάβετ με τον Ορέστη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλη!ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr