Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποιον πρότεινε ο Λεβέντης για μέλος του ΕΣΡ


01-11-2016 12:51

Απίστευτη ήταν η πρόταση που κατέθεσε η Ένωση Κεντρώων για την συγκρότηση του Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο κατά την χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων.

Μπορεί η θέση της Ένωσης Κεντρώων να ήταν πάνω στη γραμμή που ακολούθησε η ΝΔ, όμως το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη φαίνεται πως είχε τους λόγους του.

Κατά τη χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ζήτησε από τα κόμματα να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τα πρόσωπα που θα ήθελαν να απαρτίζουν το νέο ΕΣΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων στην Επιτροπή, κατέθεσε ένα όνομα με το επώνυμο Λεβέντη, ως πρόταση του κόμματος. Το συγκεκριμένο όνομα προκάλεσε την εύλογη απορία του Νίκου Βούτση  που αναρωτήθηκε για το ποιος είναι αυτός ο υποψήφιος, όταν λίγο αργότερα πήρε την απάντηση ότι είναι ανιψιός του προέδρου, Βασίλη Λεβέντη.

Ο πρόεδρος της Βουλής τότε απεφάνθη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προκριθεί μία τέτοια πρόταση για προφανείς λόγους ασυμβίβαστου, οι οποίοι δίνουν την εικόνα επικράτησης ενός δόγματος νεποτισμού στην προς συγκρότηση ανεξάρτητη αρχή.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr