Υπόθεση Μπεν: Ξεσπά η οικογένεια Μπάρκα – «Αποκαλούν το νεκρό πατέρα μας δολοφόνο»

740032-miro.jpg

26-10-2016 20:38

Ιδιαιτέρως ενοχλημένη από την ανάμειξη του ονόματος του Κωνσταντίνου (Ντίνου) Μπάρκα στην υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ στη Χίο, εμφανίζεται η οικογένεια του άντρα, που παράλληλα προειδοποιεί με προσφυγές στη Δικαιοσύνη.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Μπάρκα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, τονίζει πως σέβεται τον πόνο της Κέρι Νίνταμ αλλά “είναι ανεπίτρεπτο και πέρα από κάθε λογική, δημοσιογραφική δεοντολογία και νομιμότητα, να διαταράσσεται βάναυσα η ηρεμία και η καθημερινότητα μιας ολόκληρης οικογένειας τίμιων και εργαζόμενων ανθρώπων χωρίς το παραμικρό στοιχείο ή απόδειξη ανάμειξης του αποθανόντος γεννήτορος αυτής στη συγκεκριμένη υπόθεση”.

Πριν από λίγο καιρό, Βρετανοί αστυνομικοί έφτασαν στη Χίο και ερεύνησαν οικόπεδα για να εξακριβώσουν εάν ο Μπάρκας σκότωσε τον Μπεν με τον εκσκαφέα του κατά τη διάρκεια εργασιών.

Το μοναδικό «εύρημα» των αρχών ήταν ένα αυτοκινητάκι, που εικάζεται ότι ανήκε στον μικρό.

Ο βρετανικός Τύπος «φωτογράφησε» τον Μπάρκα ως υπεύθυνο για το θάνατο του Μπεν, παρότι κάτι τέτοιο δεν στοιχειοθετείται. Μάλιστα, η Κέρι Νίνταμ –η μητέρα του Μπεν- ξέσπασε μιλώντας στα ΜΜΕ λέγοντας ότι ελπίζει ο δολοφόνος του παιδιού της να «καίγεται στην κόλαση».

Σήμερα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας εξέδωσε δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρει ότι τα παιδιά του Μπάρκα κατανοούν τον πόνο και το πένθος των Νίνταμ αλλά θεωρούν απαράδεκτο να λοιδορείται το όνομα του πατέρα τους.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr