Παντελής Παντελίδης: Η εξέλιξη που σοκάρει και δημιουργεί δεκάδες ερωτηματικά για το τροχαίο

739820-66456546.jpg

26-10-2016 10:24

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Το «μπλοκάρισμα» του πορίσματος της Τροχαίας στο υπουργείο Εξωτερικών και η περίεργη διαγραφή των τελευταίων κλήσεων στο κινητό του Παντελή Παντελίδη συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται οκτώ μήνες μετά τον άδικο χαμό του και λίγο προτού ξεκινήσει ο «πόλεμος» των αγωγών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οικογένεια απευθύνθηκε σε γενετιστή, ο οποίος με τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του διαπίστωσε ότι στο τιμόνι βρέθηκε και DNA από άτομο που ως ένα σημείο ταυτίζεται με αυτό της συνοδηγού του μαύρου Mercedes.

Ωστόσο, η έρευνα δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο, καθώς, αν και η πλευρά του τραγουδιστή το έχει ζητήσει, δεν τους έχουν παρασχεθεί επιπλέον στοιχεία για περαιτέρω ταυτοποίηση του «ορφανού» DNA.

Την ίδια ώρα το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων της Τροχαίας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, καθώς η έκθεση των Γερμανών μηχανικών της Mercedes για το τι έχει καταγράψει ο εγκέφαλος του πολυτελούς SUV είναι… χαμένη στη μετάφραση.

Και αυτό γιατί από τα τέλη του περασμένου Ιουνίου στο μεταφραστικό τμήμα του υπουργείου Εξωτερικών έχει φτάσει για επίσημη μετάφραση, η έλλειψη μεταφραστών, όμως, έχει παγώσει τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην έχει ολοκληρωθεί η δικογραφία και η υπόθεση να έχει μείνει αρκετά πίσω.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή έχει πολλά παράπονα από τις καθυστερήσεις και την αδυναμία των ανακριτικών αρχών να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός άνδρα, αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τα πρώτα λεπτά της μοιραίας πρόσκρουσης και ήταν διατεθειμένος να καταθέσει όλα όσα είδε να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του στις αρμόδιες αρχές.

Η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε το αίτημα στην Τροχαία Ελληνικού προκειμένου να κληθεί ο συγκεκριμένος μάρτυρας για κατάθεση.

Ωστόσο, μία εβδομάδα αργότερα συνέβη ένα γεγονός το οποίο είναι πολύ μυστήριο, δημιουργώντας διάφορους συνειρμούς.

Ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε τον μάρτυρα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τού επιτέθηκε ξυλοκοπώντας τον άγρια.

Το σκηνικό θυμίζει έντονα ληστρική επίθεση, με το μυστηριώδες άτομο που την πραγματοποίησε να μην έχει εντοπιστεί ακόμη από τις αρμόδιες αρχές.

Ο μάρτυρας, ο οποίος έχει υποστεί ισχυρό σοκ και είναι τρομοκρατημένος, συνδέει την επίθεση με την πρόθεσή του να καταθέσει για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη και πλέον διστάζει να το κάνει.

Ανάλογο μυστήριο καλύπτει και τη διαγραφή από το κινητό του τραγουδιστή όλων των τελευταίων κλήσεων που έκανε και δέχτηκε το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες λένε ότι περίπου έξι ώρες μετά τη μοιραία πρόσκρουση η Αστυνομία επέστρεψε το κινητό του Παντελή Παντελίδη στην οικογένεια, όμως έκπληκτοι οι δικοί του άνθρωποι ανοίγοντάς το διαπίστωσαν ότι είχε σβηστεί μέρος των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

Σε μια προσπάθεια να ανακτήσουν τις χαμένες κλήσεις απευθύνθηκαν σε ειδικούς, όμως και εκείνοι δεν κατάφεραν να τις επαναφέρουν.

Ετσι, λοιπόν, ζήτησαν από την Αστυνομία να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστώσουν ποιοι ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησε λίγες ώρες προτού αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr