Μπρούσκο: Νέοι κίνδυνοι καραδοκούν και κάνουν την εμφάνισή τους

454721-newego_large_t_248161_106667654.jpg

25-10-2016 11:09

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, νέοι κίνδυνοι καραδοκούν, καθώς μετά από έρευνα του Σήφη, ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι ο τύπος που σχετίζεται με τη Χαρά είναι ένα ρεμάλι κι ενδέχεται να τους εκβιάσει.

Η Χρυσάνθη επιπλήττει τη Δήμητρα και της ζητάει ν’ αφήσει ελεύθερο τον Νεκτάριο, εφόσον δεν μπορεί να ξεπεράσει ερωτικά τον Πάτροκλο. Η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει έντρομη ότι η νταντά που προσέλαβε έχει εξαφανιστεί μαζί με το μωρό της. Στο μεταξύ οι γυναίκες αναρωτιούνται ποιο είναι το ιδιαίτερο προσόν του Μύρου σαν εραστής, μιας κι η Δάφνη δεν τους το αποκαλύπτει.

Προκειμένου ο Σήφης κι η Αναστασία ν’ αποδεχτούν τη Χρυσάνθη, ο Παύλος της προτείνει να παντρευτούν. Δανείζοντας τον Αλέξη, μέσω Τζιράκη, ο Αλκιβιάδης τον βάζει στο χέρι, ενώ συγχρόνως έρχεται ξανά σε άγρια κόντρα με τον Αντρέα. Η μεγάλη βραδιά για το πάρτι φτάνει με τη Δάφνη να πρωτοστατεί, ενώ δε λείπουν τα ευτράπελα.

Ο Αχιλλέας αρνείται να φορέσει το κόκκινο μαντηλάκι επηρεάζοντας και τους υπόλοιπους.. ο Σήφης ενοχλείται απ’ τον Αλκιβιάδη που είναι ιδιαίτερα διαχυτικός με την Άλκηστη και φεύγει τσιτωμένος, ενώ στο μέσον της βραδιάς η απροσδόκητη εμφάνιση του πατερούλη του Μύρου, αφήνει τους πάντες άφωνους!ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr