Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε Φερεντίνο – Παυλίδου!

ferentinos-614x378

24-10-2016 15:07

Μπορεί ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου να ανακοίνωσαν μόλις εχθές την απόφασή τους να χωρίσουν μέσω του κυριακάτικου Τύπου, όμως η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους για πάνω από 6 μήνες! Ο Χρήστος και η Σοφία ήταν παντρεμένοι για πάνω από 12 χρόνια, όμως το τελευταίο διάστημα είχαν πυκνώσει οι φήμες που τους ήθελαν να μην είναι πλέον μαζί! Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες είχε ξαναγραφτεί στον Τύπο ότι πλέον το ζευγάρι δεν είναι μαζί. Τότε με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση ο Χρήστος Φερεντίνος διέψευσε όλα τα σενάρια που τον ήθελαν να χωρίζει με την γυναίκα του Σοφία Παυλίδου!

411361Το Youweekly.gr είχε από την αρχή στην κατοχή του φωτογραφικό υλικό που αποδείκνυε ότι, τουλάχιστον ο αγαπημένος παρουσιαστής, ήταν αλλού… Ξέραμε εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι ο Χρήστος Φερεντίνος μοιραζόταν την καρδιά του με μία κοπέλα που το τελευταίο διάστημα είναι συνεχώς δίπλα του!

411367Η συγκεκριμένη που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μια εξαιρετικά συμπαθητική κοπέλα που μάλιστα θα έλεγε κάποιος ότι μοιάζει και λίγο στα χρώματα με την Σοφία Παυλίδου…Καμία σχέση όμως! Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους! Η μεν Σοφία είναι δοσμένη στην καριέρα της, ενώ η άλλη κοπέλα απέχει από τη showbiz γιατί δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον χώρο.

Πηγή: Youweekly.gr


loading...