«Είμαι γκέι και αυτό είναι γεγονός»!

sex_630_355

21-10-2016 16:40

«Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»!

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφερε την κουβέντα στη σεξουαλική ταυτότητα του καλεσμένου του, εκείνος είπε χωρίς περιστροφές…

Οι Stereo Soul βρέθηκαν στο The 2night show και μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα! Τι τους έκανε να πούνε ναι όταν τους προτάθηκε να γίνουν ντουέτο στο X Factor αλλά και την προσωπική τους ζωή.

«Ήξερα ότι θα φτάναμε σε αυτό» μονολόγησε ο Bradley, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφερε την κουβέντα στις γυμνές φωτογραφίες του τραγουδιστή στο instagram αλλά και τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Ενώ όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη δήλωση του: «Πιστεύω ότι η πραγματική ισότητα έρχεται όταν δεν χρειάζεται να μιλάς για τις σεξουαλικές σου επιλογές» εκείνος συμπλήρωσε:

«Αυτό είναι μια ιδανική κατάσταση, αν δεν χρειαζόταν να μιλάς απαραίτητα για αυτό. Όταν δεν χρειάζεται να δηλώσεις ποιος είσαι. Αλλά πιστεύω ότι μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να το λες. Γιατί όταν δεν το λες στέλνεις μήνυμα ότι ντρέπεσαι και εγώ δεν θέλω να στείλω ένα τέτοιο μήνυμα ντροπής. Είμαι γκέι και αυτό είναι γεγονός.»

Ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια όταν στα ελληνικά ο Bradley συμπλήρωσε …«περί ορέξεως κολοκυθόπιτα».

zappit