ΗΠΑ: Ο Τραμπ θέλει να ιδρύσει δικό του τηλεοπτικό σταθμό

737439-s.jpg

17-10-2016 22:54

Τον περασμένο μήνα ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, είχε διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν να ενδιαφέρεται να ιδρύσει μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης.

Ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, προσέγγισε ανεπίσημα τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών LionTree Advisors Άριε Μπούρκοφ προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας του τηλεοπτικού δικτύου Trump Tv, του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προσεχείς εκλογές, μετά την αναμέτρηση του Νοεμβρίου για τον προεδρικό θώκο, σύμφωνα με τους Financial Times, επικαλούμενοι πηγές.

Ο Κούσνερ επικοινώνησε με τον Μπούρκοφ, έναν από τους κορυφαίους συμβούλους στην βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης, το διάστημα των τελευταίων δύο μηνών, υποστήριξαν οι FT, επικαλούμενοι τρία πρόσωπα με γνώση του θέματος.

Η συνομιλία μεταξύ των δύο ήταν σύντομη και δεν υπήρξαν περαιτέρω εξελίξεις έκτοτε, σύμφωνα με το άρθρο.

Ο δισεκατομμυριούχος είχε δηλώσει στη Washington Post τον περασμένο μήνα ότι δεν έχει «κανένα ενδιαφέρον να ιδρύσει μια εταιρεία μμε» και ότι οι πληροφορίες βάσει των οποίων ο ίδιος φερόταν να το σκέφτεται ήταν «μια ψευδής φήμη».

Ο Κούσνερ, ο ιδιοκτήτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας New York Observer, είναι παντρεμένος με την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr