Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Τασία Χριστοδουλοπούλου – Τους πήραμε το κράτος λάφυρο!

736860-2607806.jpg

15-10-2016 18:11

Σε αυτή την απίστευτη παραδοχή προχώρησε η Τασία Χριστοδουλοπούλου κατά την ομιλία της στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα μικρό απολογισμό των όσων έχουν ακουστεί μέχρι τώρα στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να κάνει η πρώην υπουργός, νυν αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου. 
 
Η κ. Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι η κριτική που ακούστηκε από μεγάλη μερίδα συνέδρων εκφράζει την αγωνία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία του κόμματος. Σημασία έχει, ανέφερε η κ. Χριστοδουλοπούλου, όταν να σκοντάφτεις, να έχεις μπροστά σου ορίζοντα. Και αυτόν τον αριστερό ορίζοντα, συνέχισε, τον «ψηλαφούμε». 
 
Υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μεταλλαχθεί, γιατί αν συνέβαινε αυτό δεν θα δεχόταν «λυσσαλέα» επίθεση. «Τους πήραμε το κράτος λάφυρο”, γι’ αυτό συνεχίζεται αυτή η επίθεση κατά της κυβέρνησης, είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου. «Καθιερώσαμε την ηγεμονική θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά, και αυτό η Αριστερά της γκρίνιας δεν το αντέχει», ανέφερε σε μία νύξη με πολλούς αποδέκτες, κατά κύριο λόγο τους αποχωρήσαντες από το κόμμα ένα περίπου χρόνου πριν. 
 
Τέλος, η κ. Χριστοδουλοπούλου τάχθηκε υπέρ της παραμονής στην κυβέρνηση των υπουργών Φίλη, Ξανθού και Σκουρλέτη, ενόψει επικείμενου ανασχηματισμού. 
 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...