Μαρία Μπεκατώρου: «Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Μουτσινάς»

452985-moutsinas-bekatorou.jpg

11-10-2016 7:10

Για την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την εκπομπή της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτοντας πως στεναχωρήθηκε πολύ.

Σε πλήγωσε που ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να φύγει;

«Οχι, δεν πληγώθηκα, όμως, ναι στενοχωρήθηκα, γιατί του είχα και του έχω μεγάλη αδυναμία. Ομως, από τη στιγμή που ήθελε να μη βρίσκεται στο πρωινό, δεν μπορούσα να τον κρατήσω με το ζόρι!»

Θα σου λείψει;

«Φυσικά και θα μου λείψει, και μου λείπει ήδη… Και δεν μου λείπει μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με την εκπομπή, μου λείπει γιατί, επειδή και οι δύο τρέχουμε πανικόβλητοι, δεν έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε τόσο συχνά»

Μόνο καλά έχεις να θυμάσαι από τη συνεργασία σας; 

«Σε ό,τι με αφορά, μόνο καλά θυμάμαι από αυτήν τη συνεργασία. Αλλωστε, δεν λειτουργούμε όλοι το ίδιο με όλους τους ανθρώπους. Εχει να κάνει με το τι σου βγάζει και ο άλλος, με το αν ταιριάζεις μαζί του, με πολλά πράγματα. Και εμείς με τον Νίκο περάσαμε μία υπέροχη χρονιά χεράκι χεράκι. Τον Νίκο τον έχω πάντα στην καρδιά μου και το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό για εκείνον, όπως κι εκείνος έχει ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του με τόση αγάπη και για μένα», λέει στο Tv Έθνος.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...