Γεννηματά για Τσίπρα: Ο «τζάμπα μάγκας» το βάζει στα πόδια – Bullying εκεί που σας παίρνει (video)

735326-genimata.jpg

10-10-2016 18:22

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η Φώφη Γεννηματά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ τόσο για σχέσεις με τη διαπλοκή όσο και για τα οικονομικά του.

«Ο τζάμπα μάγκας το έβαλε στα πόδια και δεν είναι στη αίθουσα», τόνισε χαρακτηριστικά μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής η κ. Γεννηματά διαπιστώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας δεν ήταν παρών στην αίθουσα, για να προσθέσει: «Το μπούλινγκ εκεί που σας περνάει».

«Στοχοποιείτε τους αντιπάλους σας», είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει διαψεύσει κάθε προσδοκία και προσπαθεί να τραβήξει «την προσοχή του λαού από τις πετσοκομμένες συντάξει, τα εκκαθαριστικά της εφορίας, το ανύπαρκτο ΕΚΑΣ», ενώ συμπλήρωσε: «Έχετε βάλσαμο στη πείνα τη ντουντούκα περί διαπλοκής».

Σχετικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και την έρευνα της Δικαιοσύνης, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι γίνεται απόπειρα να δημιουργηθούν εντυπώσεις. «Εμείς ζητήσαμε το πόρισμα και το στείλαμε στον εισαγγελέα. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Διαφάνεια για όλους και παντού», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Στα λαϊκά δικαστήρια που επιχειρείτε να στήσετε, θα είσθε κατηγορούμενος κι όχι ο κατήγορος», συνέχισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κι αναρωτήθηκε: «Οι υπουργοί σας, πού έκρυψαν τις μετοχές, τα μερίσματα;».

Υπερασπίστηκε, δε, τα μέτρα που πήρε το ΠΑΣΟΚ για τη διαφάνεια, με κορυφαία τη θέσπιση του θεσμού του εισαγγελέα Διαφθοράς.

Παράλληλα, η κα Γεννηματά κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «έχει τοποθετήσει έμπειρους του παλιού καθεστώτος σε καίριες θέσεις, για να ξεθάβουν δήθεν φακέλους. Ακόμη και πρώην διοικητή της ΕΥΠ. Ίσως να βολεύει τον κ. Μητσοτάκη να έχει κρυφούς συνομιλητές με την κυβέρνηση».

Έστρεψε μάλιστα α πυρά της σ’ όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και «με κουστούμια κάθονται δίπλα σας», αφού «το σιντριβάνι στην πλατεία Κουμουνδούρου έγινε γι αυτούς, κολυμβήθρα Σιλωάμ».

Επίσης, μίλησε για «δεκάδες κατασκευαστές δημοσίων έργων που συνιστούν ΣΥΡΙΖΑ», ενώ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών επεσήμανε ότι: «Φτιάξατε το ΣΥΡΙΖΑ τσάνελ σε έξι πράξεις. Μεταφέρετε την αρμοδιότητα από το ΕΣΡ στον Παπά, περιορίσατε τις άδειες σε τέσσερις, φτιάξατε τον εργολάβο σας, ο οποίος ελέω Σπίρτζη είναι γνωστός από το ‘89, η τράπεζα Αττικής του έδωσε δάνεια με ευνοϊκά επιτόκια και χωρίς εξασφαλίσεις, δεν ελέγξατε τα Πόθεν Έσχες και με ωμή παρέμβαση στο ΣτΕ όπως έκανε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ».

«Η δημοκρατική Συμπαραταξη θα σας θυμίζει το βατερλώ Καλογρίτσα, του οποίου πρωταγωνιστές είναι οι κ. Παπάς και Σπίρτζης με ηθικό αυτουργό τον κ. Τσίπρα», υπογράμμισε ακόμα η κ. Γεννηματά.

Επέκρινε μάλιστα την κυβέρνηση ότι επιδιώκει να στήσει το δικό της καθεστώς στη Δικαιοσύνη, και πως πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Και κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση, με αλλαγή των συσχετισμών και ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κι όχι με παλινόρθωση της Δεξιάς».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr