Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Εσείς συναντιόσαστε με τον Ψυχάρη

735277-kiriakos.jpg

10-10-2016 15:26

Στην αντεπίθεση με σφοδρό κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης  αλλά και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα πέρασε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την πρωτολογία του Πρωθυπουργού  κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή. 

Με σκληρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε την ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι “δεν αξίζει στην χώρα μας να είσαστε εσείς ο πρωθυπουργός της”.
 
Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε με μία ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι “η Δημοκρατία κινδυνεύει από αυτούς που την επικαλούνται περισσότερο” και συνέχισε λέγοντας ότι “κινδυνεύει από αυτούς που στο όνομα της δήθεν ρήξης με το παλιό αναπαράγει τις χειρότερες συνήθειες της Μεταπολίτευσης και παραβιάζουν το κράτος δικαίου, και αντί να ενώνουν τους πολίτες διχάζουν την κοινωνία σε μία απέλπιδα προσπάθεια να συγκρατήσουν τις δυνάμεις τους”.
 
“Κύριε Τσίπρα έχετε ήδη αποτύχει έχετε ήδη ηττηθεί, γι΄ αυτό αντδράτε έτσι, στη συνείδηση της κοινωνίας είστε ήδη παρελθόν, μαύρο σκοτεινό παρελθόν”, ανέφερε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και προσέθεσε: “Ο ελληνικός λαός δεν θα πιστέψει ξανά έναν αδίστακτο λαϊκιστή που τον εξαπάτησε για να παραμείνει με κάθε τρόπο στην εξουσία. Πρέπει να φύγετε μία ώρα αρχύτερα για να επανέλθη η κανονικότητα και όχι μόνο για να απαλλαγεί η χώρα από την πιο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης”.
 
Συνεχίζοντας ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό τονίζοντας: «Με τον κ Ψυχάρη, εσείς δε συναντηθήκατε; – Ο κ. Λαζόπουλος σε ποιο κανάλι εργάζεται κε Τσίπρα;»ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr