Πυρά Μαξίμου κατά Κυριάκου Μητσοτάκη

734515-megaro-maximou.jpg

07-10-2016 9:17

Με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Για συνέχιση της «απαράδεκτης τακτικής των τελευταίων ημερών να στοχοποιεί δικαστικούς» κατηγορεί το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του στο Αγρίνιο, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο».

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυουργού σχολιάζει: «Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη χθες στο Αγρίνιο περιείχε εξαιρετικά θετικά σημεία. Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο υπήρχε διαπλοκή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιος ωφελήθηκε από αυτήν, πού πήγαν τα λεφτά της Siemens, τί χρήματα διαχειρίζεται ο κ. Παπασταύρου με τους συνεργάτες του, πώς θα πληρωθούν τα χρέη του κόμματός του και πώς έπαιρνε δάνεια ο Κήρυκας Χανίων».
 
«Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε την υλοποίηση δημόσιων έργων τα οποία ξεμπλόκαρε και παρέδωσε η σημερινή κυβέρνηση μετά από δεκαετίες διασπάθισης και καθυστερήσεων» προσθέτει.
 
Συνοψίζοντας την αποτίμηση της ομιλίας του σχολιάζει ότι «κατά τα άλλα η ομιλία του ήταν απολύτως προβλέψιμη: Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη και αγωνία ότι η θετική έκβαση του ελληνικού προγράμματος και η σταθεροποίηση της οικονομίας θα καταστρέψει τα όνειρά του για την εξουσία».
 
«Όλα αυτά θα ήταν διασκεδαστικά αν ο κ. Μητσοτάκης δεν συνέχιζε την απαράδεκτη τακτική των τελευταίων ημερών να στοχοποιεί δικαστικούς» αναφέρει και υπογραμμίζει: «Κατανοούμε την αγωνία του, αλλά θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο».
 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr