Ένας ακόμα «εγκληματίας» στην τσιμπίδα του Νόμου – Αυτή τη φορά ήταν κουλουράς!

734429-koulouria.jpg

06-10-2016 21:40

Δεν είχε άδεια και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ! 

Τη στιγμή που η κυβέρνηση «τσακίζει» τους εφοπλιστές με το… εξωφρενικό ποσό φόρου των 10 ευρώ τη μέρα για κάθε πλοίο, ένας κουλουράς με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργος, πατέρας τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα θα πρέπει να πληρώσει… 5.000 ευρώ καθώς δεν είχε την άδεια για τα κουλούρια που πουλούσε στην Αγία Μαρίνα Χανίων προκειμένου να ζήσει την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το candianews.gr o άνεργος πατέρας πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του. Το “έγκλημα” σημειώθηκε στις 3 Αυγούστου στην Αγία Μαρίνα Χανίων, όταν αστυνομικός εντόπισε τον πωλητή ντόνατς στην παραλία να μην έχει άδεια. Το πρόστιμο έπεσε αμέσως.

Ο άνθρωπος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή:

-ο ίδιος είναι άνεργος από το 2011, μέχρι και σήμερα, χωρίς να διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα.

-ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βρέθηκε να πωλεί ντόνατς είναι η εξασφάλιση των στοιχειωδών μέσων για τη διαβίωση του ιδίου καθώς και της συζύγου του.

– η σύζυγός του δεν διαθέτει κανένα εισόδημα από καμία πηγή αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

– είναι τρίτεκνος.

Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε απέρριψε την προσφυγή του, επιβάλλοντάς με σημερινή της (06/10) απόφαση το βαρύ πρόστιμο που προφανώς για να πληρώσει θα πρέπει να πουλήσει κάμποσες χιλιάδες ντόνατς και κουλούρια, αν φυσικά του το επιτρέψουν.

Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος. ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr